1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SimCity 4 New problem...game runs slow

Discussion in 'SimCity Legacy' started by Delirious, Aug 3, 2006.

  1. Delirious

    Delirious New Member

    New problem...game runs slow

    I even got the update from the simcity website

    I'm running...

    Ati Radeon x1600 AGP Pro 512mb video memory
    AMD Athlon XP 3200+ (2.2 Ghz clocked)
    1 Gig SD DDR Ram

    I have lowered the settings almost to medium and the game is still running slow...it only uses almost 100M in the commit charge out of 1601M (checked in task manager)

    I have no idea why it's doing this...some help would greatly be appreciated :(

    (PS, Only one post this time! :))

    Edit: I've downloaded some regions and cities...how do I get them to work in game...they arent showing up?? :(
  2. ManagerJosh

    ManagerJosh Benevolent Dictator Staff Member

  3. Delirious

    Delirious New Member

    I have Direct X 9.
  4. jupitershana

    jupitershana Kitty Fanatic!

    LOL, thanks for that. Glad we didn't scare you off! :) I don't play Sim City 4, but DJrules5454 has this link in his sig. You might find a little more help over there if you don't get the answers here you need. Our SC4 board is a bit slow as most of us here are Sims2 nuts. But definitly try what Manager Josh has to say, he kind of knows what he's talking about!


    P.S. You're allowed to post this same post on the other website ;)
  5. ManagerJosh

    ManagerJosh Benevolent Dictator Staff Member

    my only other thought is that your ATI drivers might be outdated.

    Give that a good update :)
  6. djrules5454

    djrules5454 Wiivolutionary

    You need to place the region in My Documents/Sim City 4/Regions for it to work.
    The city goes in My Documents/Sim City 4/Regions/Downloads, though it has to be a .SC4 file for it to work.(Which it should be if you downloaded it from www.simcity.com)

Share This Page